Hírlevelek

A Diabetes betegtájékoztató lap és az Alapítvány a Cukorbetegekért a Tudomány Kiadó szervezésében idén már tizedik alkalommal rendezi meg Civil Fórum nevű programját.

Tisztelt Egyesületvezető/Klubvezető!

A Diabetes betegtájékoztató lap és az Alapítvány a Cukorbetegekért a Tudomány Kiadó szervezésében idén már tizedik alkalommal rendezi meg Civil Fórum nevű programját. Jubileumi rendezvényünkre számos újdonsággal és aktualitással várjuk a klubok, egyesületek vezetőit.

Időpont: 2020. március 21. (szombat)
Helyszín: Fonó Budai Zeneház (1116 Budapest, Sztregova u. 3.)
Hivatalos megnyitás és zárás tervezett időpontja: március 21., 9.00 és 15.30.

A rendezvényen – a szakmai előadások között – átadásra kerülnek az Alapítvány a Cukorbetegekért Lang Gusztáv-díjai, valamint a Joslin-díjak is.
A szünetekben infó-pultoknál közvetlenül tájékozódhatnak a résztvevők, számos gyártó és forgalmazó kiállítja termékeit és kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosít.
Bővebb információk, részletek folyamatosan a diabetes.hu közösségi oldalán.

A rendezvény ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött, a Fonó befogadóképessége korlátozott. Várjuk az egyesületek, klubok regisztrációit. Minden jelentkezést visszaigazolunk.

Javaslatkérés Lang Gusztáv-díj adományozására – 2020

Az Alapítvány a Cukorbetegekért kuratóriuma 2009-ben díjat alapított. Az alapító a díjat évente egy Magyarországon élő és tevékenykedő magánszemélynek/civil szervezetnek kívánja adományozni, aki a cukorbetegek valamely közösségének megteremtésében, annak működtetésében, a diabétesszel élők oktatásában, életminőségének javításában kiemelkedő eredményeket ért el.

Javaslatot tehetnek magánszemélyek, cukorbeteg-közösségek, egészségügyi intézmények, önkormányzatok.
Határidő: 2020. február 28.
További részletek, korábbi díjazottak a diabetes.hu oldalon.

Küldje el egyesületének, klubjának programját naptárunkba!

2020-ban is frissíteni szeretnénk rendezvénynaptárunkat. Kérjük, várjuk minden egyesület, klub információit.
Az adatlap letölthető pdf és doc formátumban. Kérjük, küldje vissza a e-mail címünkre!

Legyen Ön is tagja a diabetes.hu közösségnek!

Csatlakozzon a Diabetes betegtájékoztató lap facebook csoportjához, kövesse oldalunk naponta új információkért! Nézzen körül nálunk!

Bármilyen kérdés esetén készséggel állunk szíves rendelkezésükre.

Üdvözlettel:
a Diabetes munkatársai

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!