Hírlevelek

2019.12.06. Kedvenc receptem – a 10 kiválasztott

Kedvenc receptem – a 10 kiválasztott

Kedvenc receptem játékunk felhívására érkezett leírásokból kiválasztottuk a 10 legötletesebbet, december 20-ig lehet szavazni: voksolj és vidd el az 5 Dcont ® ajándékcsomag egyikét!

Minden recept megtalálható az oldalon:

Szavazni a diabetes.hu közösség facebook oldalán a recepthez tartozó fénykép kedvelésével (like) lehetséges. A szavazók közül 5 személy Dcont ® ajándékcsomagot kap!
Részletes játékszabály

Receptsarok 7. – 78 új recept 53 színes fényképpel 495 Ft/db áron még korlátozott példányszámban megrendelhető.

Egészségértés 2-es típusú diabéteszben és az új inzulinformák fejlesztésével kapcsolatos betegelvárások vizsgálata

A Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán folyó kutatásban arra keresik a választ, hogy a 2-es típusú cukorbetegséggel diagnosztizált, inzulinos kezelés alatt álló betegek jelenlegi terápiáját miként lehetne még hatékonyabbá és egyszerűbbé tenni.
Ehhez fontosnak tartják megismerni a leglább egy éve inzulinterápián lévő 2-es típusú cukorbetegek véleményét, tapasztalatait és elvárásait a diabétesz kezelésével, az inzulinhasználattal és az új technológiák elfogadásával kapcsolatban.
Ezúton is kérik azokat, akik fontosnak tartják megosztani tudásukat és véleményüket, hogy töltsék ki az anonim online kérdőívet, amelyet a következő linkre kattintva tudnak elérni: kattints a kitöltéshez!

Diabetes Junior 2020

A Diabetes újság újra megjelenteti a gyermekeknek, fiataloknak és szüleiknek szóló Junior különszámát. A 10. alkalommal megjelenő Diabetes Junior premierjét a XV. Országos Gyermekdiabétesz Napra (Zalaegerszeg, 2020. január 11.) tervezzük.

Szeretnél saját példányt a Diabetes Junior lapból lakáscímedre? Már megrendelheted honlapunkon!

Légy Te is tagja a diabetes.hu közösségnek!

Csatlakozz a Diabetes betegtájékoztató lap facebook csoportjához, kövesd oldalunk naponta új információkért! Nézz körül nálunk!