Hírlevelek

2017.01.13. Diabetes különszám 2017.

2017. január 14-én Pécsen, a korábbi évek hagyományait folytatva, ismét megünnepeljük, hogy a világon elsőként 1922. január 11-én egy életveszélyes ketoacidózisban szenvedő gyermek életét megmentette a szarvasmarha hasnyálmirigyéből előállított és tisztított inzulin. A tervezett program, részletek a rendezvény weboldalán.

Diabetes Junior 2017

A XII. Országos Gyermekdiabétesz Nap tiszteletére megjelent a Diabetes betegtájékoztató lapunk 7. Junior különszáma, amelyet gyermekeknek, fiataloknak és szüleiknek, családjuknak készítettünk. Rengeteg hasznos információ, tudnivaló és érdekesség 104 oldalon.

A tartalomból:

Magazinunk postacímre megrendelhető: kattints!

Sok szeretettel és a Diabetes Junior legfrissebb számával várunk minden érdeklődőt január 14-én Pécsen a Zsolnay Negyedben, a XII. Országos Gyermekdiabétesz Napon!

Diabetes Junior teszt - holnaptól

Szeretnénk még izgalmasabbá tenni a Diabetes Junior új számának megjelenését és a XII. Országos Gyermekdiabétesz Napot. A rendezvény alkalmából összeállított tesztet 2017. január 31-ig töltheted ki. A legeredményesebb válaszolók díjazásban részesülnek!

A linket szombaton közöljük facebook oldalunkon: fb.com/diabetes.hu

Sok sikert!

Személyi jövedelemadó 1%

Kérjük személyi jövedelemadód 1 százalékával támogasd alapítványunkat! Támogatásoddal nagymértékben hozzájárulsz a cukorbetegek oktatásának továbbfejlesztéséhez. Az alapítvány fő tevékenységei: a Diabetes újság kiadása; páciensoktatási programok; orvosok és nővérek továbbképzése; a cukorbetegség prevenciója.

Alapítvány a Cukorbetegekért, Veszprém – Adószám: 19260192-2-19

Légy Te is tagja a diabetes.hu közösségnek!

Csatlakozz a Diabetes betegtájékoztató lap facebook csoportjához, kövesd oldalunk a legfrissebb információkért! Nézz körül nálunk!

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta,
a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!