Hírlevelek

2015.11.11. Tudással támogatni

Tudással gazdagodni a diabéteszről és jótékonykodni egyszerre? Hogyan lehetséges? Kiadónk a novemberi Diabétesz Világnap alkalmából, idén első alkalommal, akciót szervez: válogass a diabétesszel kapcsolatos szakkönyvek, információs kiadványok széles tárházából rendkívül kedvezményes áron, és vásárlásod 10 százalékával a Szurikáta Alapítvány a Diabéteszes Gyermekekért munkáját és „Te is lehetsz cukorbeteg!” plakát- és információs kampányát támogatod!

Bővebb információk az akcióról.

Támogasd akciónkat megosztással, és nyerj könyvutalványt!

Dekázz velünk a cukorbetegekért!

Különleges akcióval hívja fel a figyelmet a cukorbetegek növekvő számára a Diabétesz Világnap alkalmából a DiaEuro cukorbeteg futsal-válogatott. November 14-én szombaton a csapat edzőjével, Hevesi Tamással és Szász Kitti freestyle foci világbajnokkal az Aréna Plázában közös dekázásra hívja az arra járókat. A sportolókhoz bárki csatlakozhat, aki néhány labdaérintéssel támogatná a társadalmi akciót, ugyanis minden dekázás 50 Ft-ot ér, amivel a Cukorbetegek Budapesti Egyesületét támogatják.

Mikor? 2015. november 14. 11–18 óra

Hol? Aréna Pláza, 1087 Budapest, Kerepesi út 9.

Csatlakozás a Facebookon.

Diabétesz világnapi rendezvények

Számos előadással, szűrésekkel, izgalmas programokkal várják a cukorbetegeket és minden érdeklődőt a következő helyszíneken:

Légy Te is tagja a diabetes.hu közösségnek!

Csatlakozz a Diabetes betegtájékoztató lap facebook csoportjához, kövesd oldalunk a legfrissebb információkért! Nézz körül nálunk!

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta,
a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!