Hírlevelek

2018.11.10. Védőoltások és diabétesz

Védőoltások és diabétesz

A PRISMA vizsgálat részeként az influenzajárvány ideje alatt a téli időszakban a diabéteszes betegek influenza elleni oltása 59 százalékkal csökkentette az influenzaesetek, 54 százalékkal a kórházi kezelések és 58 százalékkal a halálesetek számát. Védőoltások és diabétesz, valamint további érdekes cikkek a Diabetes magazin legfrissebb számában.

A Diabetes munkatársai vasárnap az Egy Csepp Világnapon várják a látogatókat az új Receptsarok gyűjteménnyel és a Diabetes újság legfrissebb számával.

Diabétesz világnapi rendezvények novemberben

Számos előadással, szűrésekkel, izgalmas programokkal várják a cukorbetegeket és minden érdeklődőt a következő helyszíneken:

Továbbra is szívesen fogadunk információkat minden eseményről levelezési címünkön.

Megjelent a Receptsarok 6.

Megjelent Receptsarok sorozatunk legújabb kiadványa.
A gyűjteményben levesek, zöldség-, hal-, hús-, egytálételek, köretek és hidegkonyha, saláták, sós-édes sütemények és desszertek csoportosításban találhatók a receptek, így könnyen komplett menü is összeállítható a 96 recept és 53 színes fénykép segítségével. Az energia-, a tápanyag-, a szénhidrát-, a zsír- és fehérjetartalom feltüntetése megkönnyíti a diéta tervezését.
A Receptsarok 6. gyűjtemény megrendelhető.

Diabetes Junior 2019.

A Diabetes újság újra megjelenteti a gyermekeknek, fiataloknak és szüleiknek szóló Junior különszámát. A 9. alkalommal megjelenő Diabetes Junior premierjét a XIV. Országos Gyermekdiabétesz Napra (Budapest, 2019. január 12.) tervezzük.

Mesélj magadról szóban és képekben, mindenről írhattok nekünk! Mindenről, ami a diabéteszes fiatalok mindennapjait kitölti, könnyíti vagy keseríti.
A legjobb írások nemcsak a Diabetes Junior magazin következő számában jelennek meg, hanem a Junior honlapon is.

Beküldési cím: diabetes@tudomany-kiado.hu

Légy Te is tagja a diabetes.hu közösségnek!

Csatlakozz a Diabetes betegtájékoztató lap facebook csoportjához, kövesd oldalunk naponta új információkért! Nézz körül nálunk!