Hírlevelek

2017.11.10. Valóra váltott álmok – Cukorbetegen a Himaláján

Valóra váltott álmok – Cukorbetegen a Himaláján

Erdélyben, Szovátán születtem, mindig csodáltam A Hegyeket. Hatéves koromban lettem 1-es típusú cukorbeteg. Már akkor eldöntöttem, hogy valóra váltom sok-sok álmomat, orvos leszek, világot járok és megnézem A Nagy Hegyeket. A Himaláját! – Bhután, de okosan! és további érdekes cikkek a Diabetes magazin legfrissebb számában.

A Diabetes munkatársai szombaton a CBE rendezvényén a Lurdy Házban és vasárnap az Egy Csepp Világnapon várják a látogatókat az új Receptsarok gyűjteménnyel és a Diabetes újság legfrissebb számával.

Diabétesz Világnapi programok

Számos előadással, szűrésekkel, izgalmas programokkal várják a cukorbetegeket és minden érdeklődőt a következő helyszíneken:

Továbbra is szívesen fogadunk információkat minden eseményről levelezési címünkön.

DiaEuro 2018 kvíz – A Diabétesz Világnap alkalmából

A Diabétesz Világnap alkalmából összeállított tesztet 2017. november 11-én 10 órától a http://diabetes.hu/kviz címen töltheted ki, vagy személyesen a DiaEuro SE standján szombaton a CBE rendezvényén a Lurdy Házban és vasárnap az Egy Csepp Világnapon!
Válaszolj helyesen a DiaEuro bajnokságokhoz kapcsolódó kérdéseinkre, és indulj az ajándékokért!

Megjelent az új Receptsarok

Megjelent Receptsarok sorozatunk legújabb kiadványa.
A gyűjteményben levesek, zöldség-, hal-, hús-, egytálételek, köretek és hidegkonyha, saláták, sós-édes sütemények és desszertek csoportosításban találhatók a receptek, így könnyen komplett menü is összeállítható a 92 recept és 45 színes fénykép segítségével. Az energia-, a tápanyag-, a szénhidrát-, a zsír- és fehérjetartalom feltüntetése megkönnyíti a diéta tervezését.
A Receptsarok 5. gyűjtemény 350 Ft/db áron megrendelhető.

Speciális menü a Diabétesz Világnap hetében

Megkóstolnád, hogy valóban ízletes és egészséges ételek készíthetők Receptsarok kiadványainkból? A Tranzit Art Caféban jövő héten az abból kiválasztott fogásokból készül a napi menü. A fogásokat minden nap megtalálod majd facebook oldalukon is: Tranzit Art Café

Légy Te is tagja a diabetes.hu közösségnek!

Csatlakozz a Diabetes betegtájékoztató lap facebook csoportjához, kövesd oldalunk naponta új információkért! Nézz körül nálunk!