Hírlevelek

2016.04.20. Diabetes? Mi ez? Miért pont velem?

Diabetes? Mi ez? Miért pont velem? Mi lesz most? Diéta? Inzulin? Tűk? Vércukormérés? A sok kérdés sok válaszra vár, most szombaton pedig kiváló szakmai előadások mellett maguk az érintettek adnak feleletet: Diabétesz és kihívások – Kovács Áron népszerű tévés és rádiós műsorvezető, énekes moderálásával.

A részletes program már megtekinthető közösségi oldalunkon.

A szünetekben infó-pultoknál közvetlenül tájékozódhatnak a résztvevők, számos gyártó és forgalmazó kiállítja termékeit és kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosít.

A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, belépőket még korlátozott számban lehet igényelni. Minden jelentkezést visszaigazolunk.

DiaEuro kvíz

A magyar cukorbeteg futsalválogatott első alkalommal jelenik meg önálló standon a Civil Fórumon szombaton, ahol kvízjátékkal várnak minden érdeklődőt.

A kvíz elérhető lesz azok számára is, akik személyesen nem lehetnek a helyszínen, honlapunkon kitölthető 2016. április 23-án 10 és 17 óra között. A kitöltők rangsorát a helyes válaszok száma, illetve a válaszadásra fordított idő adja. A legeredményesebb válaszolók díjazásban részesülnek: 5 db Dcont ajándékcsomag és 5 db 2.500 Ft értékű SpringMed könyvutalvány a jutalom.

A linket pénteken közöljük a csapat facebook oldalán.

Az év magánrendelője 2016

Elindult az Év Magánrendelője Verseny idén is. Szavazz kedvenc magánrendelődre és nyerd meg a 2 személyes, 3 napos wellness hétvégét! A jelöltek között számos diabetológiai is található: Szavazás

A Vanderlich Egészségcentrum – ahol a Diabetes betegtájékoztató lap alapítója, Dr. Vándorfi Győző az ügyvezető főorvos – idén is pályázott a címre. Az egészségcentrum megtalálható: Vanderlich
Kérjük, hogy – személyes tapasztalatok esetén – értékeld a rendelőt! Minden értékelés fontos számukra.

Légy Te is tagja a diabetes.hu közösségnek!

Csatlakozz a Diabetes betegtájékoztató lap facebook csoportjához, kövesd oldalunk naponta új információkért! Nézz körül nálunk!

Személyi jövedelemadó 1%

Kérünk, hogy személyi jövedelemadód 1 százalékával támogasd alapítványunkat! Támogatásoddal nagymértékben hozzájárulsz a cukorbetegek oktatásának továbbfejlesztéséhez. Az alapítvány fő tevékenységei: a Diabetes újság kiadása; páciensoktatási programok; orvosok és nővérek továbbképzése; a cukorbetegség prevenciója.

Alapítvány a Cukorbetegekért, Veszprém – Adószám: 19260192-2-19

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta,
a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!