Hírlevelek

2018.11.13. Cukorbomba a Diabétesz Világnapon és a 10 legjobb recept

Cukorbomba a Diabétesz Világnapon és a 10 legjobb recept

Különleges figyelemfelhívó eseménnyel készül november 14-én a Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetsége (CEOSZ) a Diabétesz Világnapra. Egy „Cukorbombát” helyeznek ki az Örs Vezér terén található ÁRKÁD bevásárlóközpontban, amelynek segítségével a betegséggel kapcsolatos ismereteiket tesztelhetik a vállalkozó kedvűek. A Sanofi támogatásával megvalósuló akció lényege, hogy meghatározott idő alatt kell válaszolni a megadott kérdésekre. Ha a résztvevők helyesen és időben válaszolnak a kérdésekre, akkor megelőzhetik a virtuális „Cukorbomba” felrobbanását. A helyszínen ingyenes vércukorszint-mérésre is lehetőség lesz a 77 Elektronika Kft. támogatásával 11 és 17 óra között.

Szavazás – a 10 legjobb recept

Kedvenc receptem játékunk felhívására érkezett leírásokból kiválasztottuk a 10 legötletesebbet. A Diabétesz Világnap alkalmából elindult a szavazás, voksolni november 30-ig lehet a diabetes.hu facebook közösségben:

Szavazni a diabetes.hu közösség facebook oldalán a recepthez tartozó fénykép kedvelésével (like) lehetséges. A szavazók közül 5 személy Dcont® ajándékcsomagot kap!
Részletes játékszabály

Receptsarok 6. – 96 recept 53 színes fényképpel 450 Ft/db áron még megrendelhető.

Diabétesz Világnapi programok

A Diabetes munkatársai szombaton a Veszprémi Diabétesz Világnapon várják a látogatókat az új Receptsarok gyűjteménnyel és a Diabetes újság legfrissebb számával.

Előadásokkal, szűrésekkel, izgalmas programokkal várják a cukorbetegeket és minden érdeklődőt a következő helyszíneken:

Továbbra is szívesen fogadunk információkat minden eseményről levelezési címünkön.

Speciális menü a Diabétesz Világnap jegyében

Megkóstolnád, hogy valóban ízletes és egészséges ételek készíthetők Receptsarok kiadványainkból? A Tranzit Art Caféban a jövő héten az abból kiválasztott fogásokból készül a napi menü. A fogásokat minden nap megtalálod majd facebook oldalukon: Tranzit Art Café Jó étvágyat kívánunk!

Légy Te is tagja a diabetes.hu közösségnek!

Csatlakozz a Diabetes betegtájékoztató lap facebook csoportjához, kövesd oldalunk naponta új információkért! Nézz körül nálunk!