Hírlevelek

2018.09.21. Utolsó pillanatok – ingyenes szűrővizsgálatok cukorbetegeknek

Partnerünk ajánlata – ingyenes szűrővizsgálatok cukorbetegeknek

Utolsó pillanatok! Szept. 25-ig érvényes ajánlataink:

  1. Hamarosan itt az influenza szezon! 50-59 év közöttiek ingyenes influenza elleni védőoltást kaphatnak!

  1. Edzés közbeni húzódás? Mozgás utáni ízületi fájdalom?Szeretné, ha gyorsabban gyógyulna az érintett felület? Azonnali ingyenes készítményt kaphat!

Jelentkezzen a rendelo@synexus.com címen vagy a +36-1/437-6660 telefonszámon.

  1. Ingyenes szűrővizsgálatok cukorbetegeknek

Tudta, hogy a cukorbetegnek kb. kétszer akkora esélyük van szívinfarktusra vagy stroke-ra, mint másoknak?

És azt, hogy a cukorbetegeknél nagyobb a kockázata a zsíranyagcsere-zavarok által okozott szövődmények kialakulásának, ezért gyakori a koleszterinszint csökkentő gyógyszerek (sztatinok) alkalmazása?

A fenti veszélyek mellett jó hír, hogy a Synexus Magyarország Kft. felajánlásaként most a Diabetes hírlevelének olvasói EKG vizsgálattal egybekötött orvosi konzultáción vehetnek részt ingyenesen.

A szűrővizsgálatok a Synexus budapesti, gyulai, debreceni és zalaegerszegi rendelőiben vehetők igénybe. A részvétel ingyenes és további vizsgálatban való részvételre nem kötelez. A páciensek a leletet kézhez kapják.

A Synexus Magyarország Kft. sokéves tapasztalattal rendelkezik klinikai vizsgálatok terén, évente betegek százai vesznek részt náluk klinikai gyógyszervizsgálatokban.

Ha szeretne részt venni a szűrővizsgálatokon, itt regisztrálhat, vagy jelentkezzen a +36-1/437-6660 telefonszámon hivatkozva a Diabetes hírlevélre. A fenti ingyenes ajánlat visszavonásig érvényes.

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta,
a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!