Hírlevelek

2017.12.22. Kellemes ünnepeket kívánunk!

Karácsony a nagyvilágban

Egyetlen ünnepnek sincs olyan varázsa, mint a karácsonynak. A felnőtteket éppúgy elbűvöli, mint a gyermekeket. A karácsony a szeretet, összetartozás, az ajándékozás ünnepe, amikor az otthonokba csend és béke költözik. Karácsony a nagyvilágban

Ajándékötletek

Karácsony közeledtével szeretnél hasznos meglepetéssel örömet szerezni egy éven keresztül? A Diabetes magazin ajándékba is megrendelhető, az ajándékozásról színes kártyát küldünk Neked e-mailben, amit átnyújthatsz az ünnepen.

Még tart játékunk: mindenki esélyes az 5 db ajándékutalvány egyikére, aki a diabetes.hu közösséghez tartozik és a képet megosztja.

Receptsarok 5. – 92 recept 45 színes fényképpel 350 Ft/db áron még megrendelhető.

Diabetes Junior különszám

A XIII. Országos Gyermekdiabétesz Nap tiszteletére jelenik meg Diabetes betegtájékoztató lapunk Junior különszáma, amit cukorbeteg gyermekeknek, fiataloknak és szüleiknek, családjuknak készítünk.

A tartalomból:

Sok szeretettel és a Diabetes Junior legfrissebb számával várunk minden érdeklődőt január 13-án Szombathelyen, a XIII. Országos Gyermekdiabétesz Napon!

Szeretnél postán saját példányt a Diabetes Junior lapból? Már megrendelheted honlapunkon.

Légy Te is tagja a diabetes.hu közösségnek!

Csatlakozz a Diabetes betegtájékoztató lap facebook csoportjához, kövesd oldalunk naponta új információkért! Nézz körül nálunk!