Hírlevelek

2017.02.17. Ingyenes szűrővizsgálatok cukorbetegeknek

Ingyenes szűrővizsgálatok diabéteszeseknek – Partnerünk ajánlata a Diabetes hírlevél olvasóinak

Tudta, hogy a cukorbetegeknek kb. kétszer akkora esélyük van a szívinfarktusra vagy a stroke-ra mint másoknak, az amerikai National Institutes of Health szerint?
És azt, hogy a vér magas koleszterin és triglicerid szintje miatt a cukorbetegeknél nagyobb a kockázata a zsíranyagcsere-zavarok által okozott problémák, szövődmények kialakulásának, ezért gyakori a koleszterinszintet csökkentő gyógyszerek (sztatinok) alkalmazása?

A fenti veszélyek mellett ugyanakkor jó hír, hogy a Synexus Magyarország Kft. felajánlásaként most a Diabetes hírlevél olvasói ingyenes szűrővizsgálaton vehetnek részt, ahol egy vérvétellel koleszterin- és háromhavi vércukorszint értékelése mellett alsóvégtagi érszűkület mérést (ABI) is végeznek.

A szűrővizsgálatok a Synexus budapesti, gyulai, debreceni és zalaegerszegi rendelőiben vehetők igénybe, a vérvétel mindenhol, az ABI vizsgálat Budapesten és Gyulán. A részvétel teljesen ingyenes, és semmilyen termék vagy szolgáltatás értékesítéséhez nincs kötve. A páciensek a leletet kézhez kapják.

A Synexus Magyarország Kft. sokéves tapasztalattal rendelkezik klinikai vizsgálatok terén, hiszen a világ több országában – közte Magyarországon – évente betegek ezrei vesznek részt náluk klinikai gyógyszervizsgálatokban. Az említett vizsgálatban való részvétellel többet tudhat meg betegségéről, állapotáról, valamint a fejlesztés, bevezetés alatt álló új gyógyszerek segíthetnek a jövőben Önnek és más betegeknek is a gyógyulásban.

A Synexusnál számos cukorbetegeknek szóló klinikai gyógyszervizsgálat áll rendelkezésre!

Ha szeretne részt venni a szűrővizsgálatokon, itt regisztrálhat, kérdéseivel pedig ezen a telefonszámon hívhat minket: 06-1/437 66 60 hivatkozva a Diabetes hírlevélre. A fenti ingyenes ajánlat visszavonásig érvényes.

Felelősséggel tartozik önmagáért, hiszen van lehetőség a szövődmények megelőzésére, de ez Önön múlik!

Tegyen az egészségéért még ma!