Hírlevelek

2010.11.25. A magyar diabetológia története

A magyar diabetológia története

A diabétesz immár népbetegség, a lakosság igen nagy százalékát érinti valamilyen formában, gyakran egy vagy több kísérőbetegség (pl. vesebetegség, magasvérnyomás-betegség) is nehezíti a cukorbetegek életét.

Az út hosszú volt az időszámításunk előtti idők diagnosztikus és terápiás leírásaitól a mai modern inzulinkezelésig, és kutatók, orvosok áldozatos munkája kövezte ki. Ennek (is) állít emléket Winkler Gábor és Jermendy György professzorok nagy lélegzetű (560 oldal), szép kivitelű könyve. A téma iránt érdeklődőknek külön csemege lehet a sok eredeti dokumentum, fotó.

Karácsonyi akciónk keretében rendkívüli kedvezménnyel, 1500 Ft+postaköltség áron rendelhető meg a könyv.

Nyugdíjas Expo

2010. november 26–28., Syma Konferencia- és Rendezvényközpont, Budapest

A tavalyi telt házas kiállításon több mint 15000 regisztrált látogató és 110 kiállító vett részt. A rendezvényen idén a Tudomány Kiadó is önálló standdal várja az érdeklődőket, ahol lehetőség van a Diabetes és a Hypertonia című betegtájékoztató lapok kedvezményes megrendelésére. Minden egyéni megrendelőnk a Konyhasarok receptgyűjtemény egy példányát is megkapja! Standunkon megtalálható továbbá karácsonyi akciónk minden könyve, így A magyar diabetológia története című is.

Sok szeretettel, játékkal és kedvezményekkel várjuk a rendezvényen a Tudomány Kiadó standján!