Hírlevelek

2013.02.28. Havi 4650 forint adókedvezmény a betegeknek

Sokan elfelejtik igényelni a súlyos betegségük után járó adókedvezményt. Pedig a pénz járna, de ha valaki nem kéri, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal önmagától nem adja.

Részletek: http://www.diabetes.hu/cikkek/diabetes/1301/adokedvezmeny

Előkészítés alatt a Diabetes betegtájékoztató lap 2013/1 száma, a fenti cikk is abban jelenik meg. Előfizetés a 2013. évre: http://www.diabetes.hu/kiadvanyok

Konyhasarok receptgyűjtemény 1. – Már megjelent!

Egy recept a Konyhasarokból hétvégére:

Rakott hús

Hozzávalók:

A rizst tűzálló tál aljára öntjük, ételízesítővel megszórjuk és öt evőkanál vízzel meglocsoljuk. A hús felét rásimítjuk, a csíkokra vágott almát, sárgarépát és a kelbimbót ráterítjük. A reszelt citromhéjjal megszórjuk és végül a maradék hússal befedjük. A joghurtot a mustárral, kiskanálnyi ételízesítővel összekeverjük, és a húsra öntjük. Alufóliával lefedve sütőben megsütjük.
E.: 427 kcal Sz.: 48 g

További 160 recepttel megjelent a Konyhasarok füzet, ára br. 199 Ft. Személyes átvétel munkaidőben (8.30–16 óra között) a Tudomány Kiadó címén (1023 Budapest, Ürömi u. 56. III. emelet). A kiadvány még rendelhető: http://tudomany-kiado.hu/konyhasarok1

Személyi jövedelemadó 1%

Kérjük személyi jövedelemadójának 1 százalékával támogassa alapítványunkat! Támogatásával nagymértékben hozzájárul a cukorbetegek oktatásának továbbfejlesztéséhez. Az alapítvány fő tevékenységei: a Diabetes újság kiadása; páciensoktatási programok; orvosok és nővérek továbbképzése; a cukorbetegség prevenciója.

Alapítvány a Cukorbetegekért, Veszprém – Adószám: 19260192-2-19

Partnerünk ajánlata:

Rózsaborsos eper mousse desszert

Egy igazi különlegesség: a mandulás dacquoise piskótán habkönnyű eper mousse réteg, melyet az enyhe rózsaborsos fűszerezés tesz egyedivé.
A termék glutén-, cukor- és laktózmentes!
Energia: 119 Kcal/db; Szénhidrát: 10 g/db

További termékek, bővebb információ:
Voyagex Morini Kft.
Mintabolt: 2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Telefon: +36-24-525-600
Nyitva: munkanapokon 8–17 óráig

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta,
a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!