Hírlevelek

2017.06.30. Tilla és a diabétesz

Tilla és a diabétesz

Till Attilát egy kisfilm rendezésére kérték fel, amely diabéteszes gyermekek szereplésével hívja fel a figyelmet arra, hogy cukorbetegen is lehet teljes életet élni. A gyerekek igazi színpadon, az egyedileg nekik, velük készített díszletek között játszották el álmaik szerepét, saját jövőbeli énjüket.

A kampány célja tudatosítani, hogy a cukorbetegség nem gátolja a gyerekkori álmok megvalósítását. Akit ezzel a betegséggel diagnosztizálnak, annak elsősorban az új típusú életformával nehéz szembenéznie, de a cukorbetegséggel is lehet teljes életet élni. Hogy ki hogyan éli az életét cukorbetegként, az nagyban múlik a saját hozzáállásán és törekvésein.

A Tillával készült interjú megjelent a Diabetes legújabb számában a film forgatásának részleteivel.

A közös munka eredményeként elkészült kampányfilm már megtekinthető!

Magazinunkat megrendelheted a postacímedre!

A Hypertonia betegtájékoztató lap aktuális számát a Diabetes most megjelenő kiadásával postázzuk!

Programajánló –
Nyári diabos találkozó

A programról röviden: Biciklizés, strandolás, evezés, tollasozás, focizás, röplabdázás. Mi kell még? Ja, családias hangulat, értékes beszélgetések, sok-sok nevetés.

Részletes program, csatlakozás: itt!

Táboroztál vagy tábort szerveztél? Nyerj Dcont ajándékcsomagot!

Küldj beszámolót a Diabetes, a Diabetes Junior lapok és honlap részére. Fotókat is nagy szeretettel várunk, minél többet, hiszen a diabetes.hu honlap beszámoló rovatában azokat mind elhelyezzük a képgalériában. A legjobb kép pedig megjelenik a Diabetes őszi számának borítóján!

Légy Te is tagja a diabetes.hu közösségnek!

Csatlakozz a Diabetes betegtájékoztató lap facebook csoportjához, kövesd oldalunk a legfrissebb információkért! Nézz körül nálunk!

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta,
a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!