Hírlevelek

2018.10.30. Receptsarok 2018 – Új kiadvány a Diabetes Világnapra!

Receptsarok 2018 – Új kiadvány a Diabetes Világnapra!

Izgalmas ételek és csodálatos fényképek érkeztek idén is felhívásunkra: a rövidesen nyomdába kerülő új gyűjteményünkben a levesektől, salátáktól a főételeken és egytálételeken keresztül a desszertekig mindenféle fogás – sok ínycsiklandó színes fotóval – megjelenik majd. Köszönjük a beküldőknek a fotókat és recepteket!
A Receptsarok 6. gyűjtemény már megrendelhető!

Diabétesz világnapi rendezvények novemberben

Számos előadással, szűrésekkel, izgalmas programokkal várják a cukorbetegeket és minden érdeklődőt a következő helyszíneken:

Továbbra is szívesen fogadunk információkat minden eseményről levelezési címünkön.

Diabétesz Világnap a családok tükrében

A világnap és a világhónap üzenete értelmében a családnak nemcsak a kezelés és az érzelmi támogatás tekintetében van szerepe, hanem a megelőzés, a korai diagnózis és az ismeretek egymás közti megosztása terén is.

További érdekes cikkek a Diabetes novemberi számában:

Lapunk megrendelhető!

Diabetes Junior 2019.

A Diabetes újság újra megjelenteti a gyermekeknek, fiataloknak és szüleiknek szóló Junior különszámát. A 9. alkalommal megjelenő Diabetes Junior premierjét a XIV. Országos Gyermekdiabétesz Napra (Budapest, 2019. január 12.) tervezzük.

Mesélj magadról szóban és képekben, mindenről írhattok nekünk! Mindenről, ami a diabéteszes fiatalok mindennapjait kitölti, könnyíti vagy keseríti.
A legjobb írások nemcsak a Diabetes Junior magazin következő számában jelennek meg, hanem a Junior honlapon is.

Beküldési cím: diabetes@tudomany-kiado.hu

Légy Te is tagja a diabetes.hu közösségnek!

Csatlakozz a Diabetes betegtájékoztató lap facebook csoportjához, kövesd oldalunk naponta új információkért! Nézz körül nálunk!