Hírlevelek

2018.07.16. DiaEuro 2018: Egy arany, négy ezüst – lesz újabb arany?

Szombaton sorsolással veszi kezdetét a diabéteszesek ez évi legnagyobb sporteseménye. 2018. július 21. és 29. között már hetedik alkalommal rendezik meg a cukorbetegek futsal-Európa-bajnokságát, hogy bebizonyítsák, a sportban sincs helye a diszkriminációnak. A házigazda idén Szlovákia, a mérkőzéseknek pedig Pozsony ad otthont. DiaEuro 2018: Egy arany, négy ezüst – lesz újabb arany?

Javában tart a DiaEuro Kvíz!

Ti mennyit tudtok a DiaEuro futsal Európa-bajnokságról?
Most értékes nyereményeinkért versenyezhettek, ha a júliusi sporteseménnyel kapcsolatos kvízjátékunk 5 kérdéséből legalább 4-re helyesen válaszoltok.
Próbáljatok szerencsét, játsszatok és nyerjetek!

A kvíz csak asztali számítógépről érhető el.

Táboroztál vagy tábort szerveztél? Nyerj Dcont ajándékcsomagot!

Küldj beszámolót a Diabetes, a Diabetes Junior lapok és honlap részére. Fotókat is nagy szeretettel várunk, minél többet, hiszen a diabetes.hu honlap beszámoló rovatában azokat mind elhelyezzük a képgalériában. A legjobb kép pedig megjelenik a Diabetes őszi számának borítóján!

Minden cukorbeteg számít!

A Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetsége kutatást szervez a Magyar Diabetes Társaság együttműködésével.

A kérdőív kitöltéséhez nem kell semmilyen személyes adatot megadnia. Az összesítés utáni eredményt a CEOSZ honlapján és a Diabetes magazinban fogjuk közzétenni.

A kérdőív a Szinapszis EgészségPanel oldalán elérhető: kitöltés.

Légy Te is tagja a diabetes.hu közösségnek!

Csatlakozz a Diabetes betegtájékoztató lap facebook csoportjához, kövesd oldalunk naponta új információkért! Nézz körül nálunk!

Magazinunkat postacímedre is megrendelheted.

 

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta,
a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!