Hírlevelek

A Diabetes betegtájékoztató lap és az Alapítvány a Cukorbetegekért a Tudomány Kiadó szervezésében idén már kilencedik alkalommal rendezi meg Civil Fórum nevű programját. Különleges alkalom az idei, hiszen 30. éve jelenik meg kiadványunk a diabéteszesek tájékoztatására, ezért a programban idén – terveink szerint – a szakmai előadások mellett a szórakoztatásnak is hangsúlyosabb szerep jut majd.

Tisztelt Egyesületvezető/Klubvezető!

Büszkék vagyunk arra, hogy a Diabetes betegtájékoztató lap idén már 30 éve szolgálja a diabéteszesek közösségeit. A kerek évforduló alkalmából – a korábbi évek sikereire és tapasztalataira építve – idén egy különleges Civil Fórumra várjuk a klubok, egyesületek vezetőit.

Időpont: 2019. április 6. (szombat)
Helyszín: Fonó Budai Zeneház (1116 Budapest, Sztregova u. 3.)
Hivatalos megnyitás és zárás tervezett időpontja: április 6., 9.00 és 15.30.

A rendezvényen – a szakmai előadások között – átadásra kerülnek az Alapítvány a Cukorbetegekért Lang Gusztáv-díjai, valamint a Joslin-díjak is.
A szünetekben infó-pultoknál közvetlenül tájékozódhatnak a résztvevők, számos gyártó és forgalmazó kiállítja termékeit és kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosít.
Bővebb információk, részletek folyamatosan a diabetes.hu közösségi oldalán.

A rendezvény ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött. A Fonó befogadóképessége korlátozott, a regisztrációt rövidesen lezárjuk! Várjuk az egyesületek, klubok regisztrációit. Minden jelentkezést visszaigazolunk.

Küldje el egyesületének, klubjának programját naptárunkba!

Megújítjuk a korábban népszerű rendezvénynaptárunkat, márciustól ismét elérhetővé tesszük ezt a funkciót. Kérjük, várjuk minden egyesület, klub információit.
A kérdőív letölthető pdf és doc formátumban. Kérjük, küldje vissza a diabetes.hu@gmail.com e-mail címre!

Legyen Ön is tagja a diabetes.hu közösségnek!

Csatlakozzon a Diabetes betegtájékoztató lap facebook csoportjához, kövesse oldalunk naponta új információkért! Nézzen körül nálunk!

Bármilyen kérdés esetén készséggel állunk szíves rendelkezésükre.

Üdvözlettel:
a Diabetes munkatársai

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!