Feltöltés dátuma: 2019.11.08.

Győr

Számíthatunk egymásra

Minden évben a cukorbetegtábort várom a legjobban, idén sem okozott csalódást. A Komárom melletti kemping meglehetősen gyerekbarát volt a csúszdával és medencével, emellett szép volt és tágas. A kempingen kívül is voltak programok, például gokart és városnézés kisvasúttal.

Illusztráció

A szórakozás mellett természetesen tanultunk is. Mindennap részt vettünk egy edukáción, az ételek, a vércukormérések és az ezzel kapcsolatos napi rutin volt a téma. Nagy hangsúlyt fektettünk a szürke hétköznapok megélésének megkönnyítésére cukorbetegként. Számunkra is élmény volt, hogy az M2 Petőfi tévécsatorna forgatni jött hozzánk.

A táborban mély barátságok kötődnek. Ha csak évente néhányszor is találkozunk, ezekből a kapcsolatokból hétköznapokon is sok erőt meríthetünk, hiszen mindig számíthatunk egymásra. Alig várom a következő tábort.

Pap Krisztina

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!