Feltöltés dátuma: 2018.09.13.

Egészségnevelés a strandon

Már hagyomány, hogy a Törökszentmiklósi Cukorbetegekért Egyesület a városi strandon háromnapos egészségnevelő programot szervez.

Illusztráció

Rendkívüli esős napok után, nehezen, de sikerült megteremteni a lehetőségét annak, hogy a programra érkezők száraz, széltől mentes helyen foglaljanak helyet és hallgassák az előadókat. Sok mindenről esett szó: szájhigiéniáról, az érrendszer védelméről, a lézerterápia lehetőségeiről, a cukorbetegség lélektani hatásairól, az egészséges és korszerű táplálkozásról, vércukormérő készülékekről, inkontinenciáról, depresszióról. Mindhárom nap vízi torna gyakorlásával fejeztük be a napi programot.

Köszönetünket fejezzük ki előadóinknak, támogatóinknak, a szervezőknek és nem utolsósorban a résztvevőknek. A gazdag programon elhangzottakból azonban csak az valósul meg, amit a résztvevők elfogadnak, magukévá tesznek, és alkalmazzák az év minden napján.

Buzás Sándorné

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!