Feltöltés dátuma: 2017.10.19.

Napközis tábor Egerben

Illusztráció.

A Cukorbetegek Egri Egyesülete gyermek és ifjúsági szekciója már 3. alkalommal rendezi meg a nyári hétvégi napközis táborát. Nagyon jól érezzük itt magunkat, ezért szívesen megyünk. Az idén 2 új taggal is bővült a szekciónk. A programok több helyszínen is zajlottak. Az egyesület Dobó téri Tanácsadó Irodájában, az Eszterházy Egyetem Varázstornyában, bowlingversenyt rendeztünk az Eger Hotelben, az Unicornis Étteremben pedig a diétás ételkészítés rejtelmeibe kaptunk betekintést és szakemberek segítségével számoltuk ki ételeink CH tartalmát.

A tábor csúcspontja volt Jakab Kati néni nyaralójuk Egerszalókon. Ott érezzük mindig legjobban magunkat.

Elmaradhatatlan a pisztrángfüstölés és a diabetikus kürtéskalács sütés, amiben mi is segítünk. Közben az orvosaink és az egyesületünk vezetői, a „veterán cukorbetegek” játszva oktatnak, úgyhogy szívesen hallgatunk rájuk és megfogadjuk a tanácsaikat. Alíg várjuk már a követekző találkozást! Köszönjük a 77 Elektronika Kft. és a Magyar Diabetes Társaság támogatását!

Demeter Kataa Cukorbetegek Egri Egyesülete Ifjúsági Szekciójának a vezetője


Következő oldal
 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!