Edukáció Balatonfenyvesen

Illusztráció

Idén is eljutottunk a JUVENILIS-DIAB-HELP Alapítvány jóvoltából Balatonfenyvesre augusztus 14-től 21-ig, régi és új IDDM-es sortársainkkal. A tábor negyed évszázados tapasztalatai alapján előre megtervezett programokkal zajlott. Az előző évekhez hasonlóan ,mindennap részt vettünk edukációs oktatáson, ami segít, hogy felnőtt korunkban jó önmenedzselők legyünk. Dietetikai, diabetológiai ,pszichológiai előadások voltak az oktatás programjában.

A kiváló helyszín lehetővé tette, hogy rengeteg élménnyel térjünk haza, fürdés a Balatonban, éjszakai akadály verseny, ping pong bajnokság, röplabda meccsek, labdajátékok, tábortűz, esti koncert, közösség építő programok és a mi kedvencünk a LIGT büfé, amit két sorstársunk kedvezményesen üzemeltetett.

Ebben a táborban az a remek, hogy a régi kapcsolatok megerősödnek és sok új barátság kezdetét veszi és reméljük hogy jövőre újra találkozunk. Edukátorainktól és sorstársainktól sok tapasztalatot, kaptunk ,hogy ők hogyan élik mindennapjaikat a diabétesszel. Ez is segít a mindennapos nehézségek elfogadásában ,ami a diabétesszel való együttélést jelenti. Ebben az évben közel 50-en együtt táboroztunk ,pihentünk és tanultunk.

Köszönjük a JDH és Pali bácsi! Jövőre ugyanitt találkozunk veletek!

Schirilla Hédiedukátor


Következő oldal
 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!