Receptek

A tudatos étkezéshez

Rosolli, céklasaláta Finnországból

Karácsonyi Receptsarok

Rosolli, céklasaláta Finnországból

Idén lapunk minden számában egy-egy nagyobb országot vagy régiót jártunk körbe a diabétesz kapcsán, ezt a kitekintést a konyhában is igyekeztünk megmutatni, olyan más ízvilágot hozni, ami könnyen illeszthető a diabéteszes étrendhez. Most az év végi ünnepek kapcsán a különböző nemzetek jellegzetes étkeiből válogattunk, színesítendő az állandó karácsonyi repertoárt.

 Tovább
Diós, lenmagos répatallérok

Receptsarok – Kanadából

Diós, lenmagos répatallérok

1 darab tápanyagtartalma:
Energia Fehérje Zsír Szénhidrát
106 kcal 3 g 8 g 5 g
 Tovább
Marhahúsos rakott káposzta

Receptsarok – Kanadából

Marhahúsos rakott káposzta

1 adag tápanyagtartalma:
Energia Fehérje Zsír Szénhidrát
223 kcal 16 g 7 g 24 g
 Tovább
Lazac citromos gyömbérszósszal

Receptsarok – Kanadából

Lazac citromos gyömbérszósszal

[+phx:input=``:ne=``:then=`

1 adag tápanyagtartalma: Energia Fehérje Zsír Szénhidrát 332 kcal 30 g 22 g 2 g

Töksaláta
-->
 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta,
a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!