Receptek
A tudatos étkezéshez
Bodnár Éva receptje
Sokan gondolják úgy, hogy vagy finomat lehet enni, vagy egészségeset, de ez a kettő ritkán jár együtt. A Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetsége receptversenyeire beérkező sok száz recept a bizonyíték arra, hogy igenis lehet finom, ami egészséges és egészséges, ami finom. Idén a kiírt téma a „Nagymamáink receptjei – modern köntösben” volt, a felhívásra rengeteg recept érkezett, ezeket dr. Szálka Brigitta, lapunk dietetikus munkatársa ellenőrizte, ha kellett, pontosította, kiszámolta a tápanyagtartalmat, végezetül javaslatot tett a legjobbakra. Most a beküldött receptekből adunk ízelítőt.
Tovább
Kard Éva receptje
Sokan gondolják úgy, hogy vagy finomat lehet enni, vagy egészségeset, de ez a kettő ritkán jár együtt. A Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetsége receptversenyeire beérkező sok száz recept a bizonyíték arra, hogy igenis lehet finom, ami egészséges és egészséges, ami finom. Idén a kiírt téma a „Nagymamáink receptjei – modern köntösben” volt, a felhívásra rengeteg recept érkezett, ezeket dr. Szálka Brigitta, lapunk dietetikus munkatársa ellenőrizte, ha kellett, pontosította, kiszámolta a tápanyagtartalmat, végezetül javaslatot tett a legjobbakra. Most a beküldött receptekből adunk ízelítőt.
Tovább
Samuné Győrvári Csilla Éva receptje
Sokan gondolják úgy, hogy vagy finomat lehet enni, vagy egészségeset, de ez a kettő ritkán jár együtt. A Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetsége receptversenyeire beérkező sok száz recept a bizonyíték arra, hogy igenis lehet finom, ami egészséges és egészséges, ami finom. Idén a kiírt téma a „Nagymamáink receptjei – modern köntösben” volt, a felhívásra rengeteg recept érkezett, ezeket dr. Szálka Brigitta, lapunk dietetikus munkatársa ellenőrizte, ha kellett, pontosította, kiszámolta a tápanyagtartalmat, végezetül javaslatot tett a legjobbakra. Most a beküldött receptekből adunk ízelítőt.
Tovább
Nagymamáink receptjei modern köntösben
Szerző: Szálka Brigitta
A Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetsége 2025. évi versenyének témája a hagyományos receptek átalakítása volt az aktuális étkezési ajánlásoknak megfelelő formába, a régi ízek megőrzése mellett. Állandó szerzőnk, dr. Szálka Brigitta a Canderel és a Tante Fanny támogatásával készített el néhány klasszikust.
Tovább
Nagymamáink receptjei modern köntösben
Szerző: Szálka Brigitta
A Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetsége 2025. évi versenyének témája a hagyományos receptek átalakítása volt az aktuális étkezési ajánlásoknak megfelelő formába, a régi ízek megőrzése mellett. Állandó szerzőnk, dr. Szálka Brigitta a Canderel és a Tante Fanny támogatásával készített el néhány klasszikust.
Tovább
Nagymamáink receptjei modern köntösben
Szerző: Szálka Brigitta
A Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetsége 2025. évi versenyének témája a hagyományos receptek átalakítása volt az aktuális étkezési ajánlásoknak megfelelő formába, a régi ízek megőrzése mellett. Állandó szerzőnk, dr. Szálka Brigitta a Canderel és a Tante Fanny támogatásával készített el néhány klasszikust.
Tovább
Nagymamáink receptjei modern köntösben
Szerző: Szálka Brigitta
A Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetsége 2025. évi versenyének témája a hagyományos receptek átalakítása volt az aktuális étkezési ajánlásoknak megfelelő formába, a régi ízek megőrzése mellett. Állandó szerzőnk, dr. Szálka Brigitta a Canderel és a Tante Fanny támogatásával készített el néhány klasszikust.
Tovább
Nagymamáink receptjei modern köntösben
Szerző: Szálka Brigitta
A Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetsége 2025. évi versenyének témája a hagyományos receptek átalakítása volt az aktuális étkezési ajánlásoknak megfelelő formába, a régi ízek megőrzése mellett. Állandó szerzőnk, dr. Szálka Brigitta a Canderel és a Tante Fanny támogatásával készített el néhány klasszikust.
Tovább
Nagymamáink receptjei modern köntösben
Szerző: Szálka Brigitta
A Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetsége 2025. évi versenyének témája a hagyományos receptek átalakítása az aktuális étkezési ajánlásoknak megfelelő formába, a régi ízek megőrzése mellett. Gondolatébresztőnek most állandó szerzőnk, dr. Szálka Brigitta receptjeiből válogattunk.
Tovább
Nagymamáink receptjei modern köntösben
Szerző: Szálka Brigitta
A Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetsége 2025. évi versenyének témája a hagyományos receptek átalakítása az aktuális étkezési ajánlásoknak megfelelő formába, a régi ízek megőrzése mellett. Gondolatébresztőnek most állandó szerzőnk, dr. Szálka Brigitta receptjeiből válogattunk.
Tovább
Nagymamáink receptjei modern köntösben
Szerző: Szálka Brigitta
A Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetsége 2025. évi versenyének témája a hagyományos receptek átalakítása az aktuális étkezési ajánlásoknak megfelelő formába, a régi ízek megőrzése mellett. Gondolatébresztőnek most állandó szerzőnk, dr. Szálka Brigitta receptjeiből válogattunk.
Tovább
Nagymamáink receptjei modern köntösben
Szerző: Szálka Brigitta
A Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetsége 2025. évi versenyének témája a hagyományos receptek átalakítása az aktuális étkezési ajánlásoknak megfelelő formába, a régi ízek megőrzése mellett. Gondolatébresztőnek most állandó szerzőnk, dr. Szálka Brigitta receptjeiből válogattunk.
Tovább
Nagymamáink receptjei modern köntösben
Szerző: Szálka Brigitta
A Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetsége 2025. évi versenyének témája a hagyományos receptek átalakítása az aktuális étkezési ajánlásoknak megfelelő formába, a régi ízek megőrzése mellett. Gondolatébresztőnek most állandó szerzőnk, dr. Szálka Brigitta receptjeiből válogattunk.
Tovább
Nagymamáink receptjei modern köntösben
Szerző: Bíró Sára
A Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetsége 2025. évi versenyének témája a hagyományos receptek átalakítása az aktuális étkezési ajánlásoknak megfelelő formába, a régi ízek megőrzése mellett. Gondolatébresztőnek most állandó szerzőnk, Bíró Sára receptjeiből válogattunk.
Tovább
Nagymamáink receptjei modern köntösben
Szerző: Bíró Sára
A Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetsége 2025. évi versenyének témája a hagyományos receptek átalakítása az aktuális étkezési ajánlásoknak megfelelő formába, a régi ízek megőrzése mellett. Gondolatébresztőnek most állandó szerzőnk, Bíró Sára receptjeiből válogattunk.
Tovább