Gábor Dénes-életműdíjban részesült Zettwitz Sándor

A civil szféra legnevesebb műszaki alkotói elismerését 2017. december 14-én a Parlament Felsőházi Termében vehette át a gépészmérnök végzettségű cégvezető. A NOVOFER Alapítvány által 1989-ben létrehozott Gábor Dénes-díjban, amelynek célja a műszaki-szellemi alkotások, a mérnöki munka, a technológiai fejlesztés terén nyújtott kiemelkedő teljesítmények elismerése, napjainkig 218-an részesültek.

A díj odaítélésének indoklásában a kuratórium kiemelt érvként említette, hogy Zettwitz Sándor alapelve a 77 Elektronika Kft. 1986-os alapítása óta változatlan: az innováció, a fejlesztés minden esetben prioritást élvez. A ma is 100%-ban magyar tulajdonban működő cég árbevételének mintegy 6–8%-át fordítja új termékek és technológiák fejlesztésére, amit a mintegy 90 fős kutató és fejlesztő gárda vált kézzelfogható eredményekre.

Az innovációs tevékenység elismeréseként az elmúlt évtizedek során a 77 Elektronika több terméke elnyerte a Magyar Innovációs Nagydíjat, a Magyar Termék Nagydíjat és a Leginnovatívabb Termék Díját, sikeres exporttevékenységüket pedig az Önálló Magyar Iparért különdíjjal is elismerték. A Dcont® termékcsaládot emellett a Hungarikum Bizottság beválasztotta a hungarikumok előszobájaként ismert Magyar Értéktárba.

A számos szabadalommal rendelkező vállalat termékeit több mint 90 országba exportálja, jelenleg több mint 630 főt foglalkoztat.

Szeretne közvetlenül értesülni az újdonságokról? Megrendelési információk

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta,
a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!