A cukorbetegség és Mi – Nyári élmény

Az idei nyár más volt, mint az eddigiek. Eddig minden nyáron családi kirándulást szerveztünk, de az idén végre eljuthattam a hatvani Bátor Táborba. Feledhetetlen élmény volt, mondhatom.

Illusztráció

Hajnali hatkor indultunk Szegedről, és 3 órányi autózás után elénk tárult a csoda. Nagyon baráti volt a fogadtatás. Meglepett, milyen nagy területen van ez a tábor. Rengeteg barátot szereztem. A sok jó program minden percünket kitöltötte. A különböző feladatokra társasággal mentünk, vagy a ház lakóival vagy egy színcsoporttal. Nem volt olyan program, amit nem élveztem volna. Mindegyikben volt valami jó. Bár az időjárás néha kicsit megzavart bennünket, a szervezők megoldották, hogy ne unatkozzunk. Kipróbálhattam olyan dolgokat, amiket azelőtt nem, például az íjászkodást, falmászást, csónakázást, horgászást.

Sajnos a hét nagyon gyorsan eltelt. Úton hazafelé beugrottunk a Gödöllőn található Grassalkovich-kastélyba, amit szintén nagyon élveztem. Ez a nyaralás volt eddig a legnagyobb élményem, és remélem lesz még alkalmam ellátogatni a Bátor Táborba.

Fejes Krisztina

Szeretne közvetlenül értesülni az újdonságokról? Megrendelési információk

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!