Orvosok üzenetei • TájékozottságTeljes életHelyes életmódReceptek" />

Orvosok üzeneteiTájékozottságTeljes életHelyes életmódReceptek

Diabetes és Hypertonia Magazin

Gergely Róbert, a trubadúr útjai

Gergely Róbert, a trubadúr útjai

Szerző: S. Bonnyai Eszter

Színész, énekes, dalszerző, rendező, szinkronszínész, egy magánszíntársulat tulajdonosa. Többnyire egyidejű, néha egymást követő szerepkörök egy színes, tartalmas életszövet egymásba fonódó szálaiként. Gergely Róbert idén 65 esztendős, több mint negyven éve a közönség figyelmének és szeretetének fókuszában.

 Tovább
Varázspálca díj – varázslatos embereknek

Varázspálca díj – varázslatos embereknek

Szerző: S. Bonnyai Eszter

Első ízben adták át a budapesti MagNet Közösségi Házban a Szurikáta Alapítvány a Diabéteszes Gyermekekért által létrehozott Varázspálca díjakat, elismerve és megköszönve azt a példaértékű munkát, amit pedagógusok és intézmények tesznek a diabéteszes gyermekek közösségbe fogadása és napi ellátása érdekében.

 Tovább
Segítség a családnak

MentaPRO Alapítvány

Segítség a családnak

Szerző: S. Bonnyai Eszter

Kerekes Andrea fiát, Áront 2009-ben, tíz és fél éves korában diagnosztizálták 1-es típusú diabétesszel. Orvosi, dietetikusi segítséget kaptak ugyan, de pszichés támogatáshoz csak baráti körben jutottak. Férjével együtt úgy érezték, van mit tenniük ezen a területen.

 Tovább
 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!