A diabétesz és mi

Illusztráció

Karate-EB-m Olaszországban

Októberben meglátogattam Olaszország egyik jelentős részét, Szardíniát, ahol megrendezték a karate-Európa-bajnokságot. Ez az utazás számomra megtiszteltetés volt, mivel sok munkának és befektetett erőnek az eredményeként vehettem részt a versenyen.

A cukorbetegségem mellett figyelnem kellett arra, hogy a vércukorszintem hogyan alkalmazkodik az ottani környezethez. A mindennapi edzések alatt az eredményeim normálisak voltak.

A verseny napján egy kicsit izgultam, ezért a cukrom is egy mértékkel feljebb ment. Ilyenkor kevesebb inzulint adtam be, mivel amikor elkezdődött a korcsoportom versenye, a cukrom beállt normális állapotba. Négy sikeres mérkőzés után felállhattam a dobogó legfelső fokára. Az utolsó napokban és a hazavezető úton az értékeim stabilak maradtak. Nekem a sport egyenlítette ki a cukromat, ezért örülök, hogy sportolhatok cukorbeteg létemre.

Hegedűs Adrián

Szeretne közvetlenül értesülni az újdonságokról? Megrendelési információk

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!