Illusztráció

XI. Országos Gyermekdiabétesz Nap

Visszatekintés

Illusztráció

Tavaly január 9-én Hódmezővásárhelyen dr. Szűts Péter és munkatársai szervezésében került sor a 11. országos találkozóra. A szülők ismeretterjesztő szakmai előadásokat hallhattak, miközben csemetéik zsibongva vették birtokba az előteret és a szakköri termeket, ahol a kézműves foglalkozás és arcfestés mellett szigorú szakmai program is várta őket: kipróbálhatták tudásukat a vércukormérők „szervizelésében”, felügyelet mellett szedhették darabokra a különböző készülékeket.

Az ebédet követően Szauer Biankának, a Virtuózok tehetségkutató döntősének hárfajátéka nyűgözte le a kicsiket és nagyokat egyaránt, majd diabéteszes gyermekek adtak műsort, végül Balássy Betty és Varga Feri új gyermeklemezének bemutató koncertje zárta a napot.

Szeretne közvetlenül értesülni az újdonságokról? Megrendelési információk

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!