Megújult a Méry termékcsalád

A MÉRY termékportfólió a kezdetektől folyamatosan újabb és újabb mérőkkel bővült. Az elmúlt hét évben nyolc különböző MÉRY vércukorszintmérő került bemutatásra. Hét év azonban hosszú idő, így elérkezett a technológiai váltás ideje. Új MÉRY termékcsalád jelent meg. A különbséget az elnevezés és a megjelenés is aláhúzza, az új termékcsalád MÉRYkék nevet és kék színvilágot kapott.

Az új vércukorszintmérő rendszerek (tesztcsík és mérők) megfelelnek az új európai uniós előírásnak (EN ISO 15197:2015), amit a MÉRYkék esetében is a németországi TÜV Rheinland tanúsít. Ezt az új uniós direktívát a Magyar Szabványügyi Testület is felvette a hazai szabványok közé.

Az új MÉRYkék tesztcsík a legkorszerűbb technológiával készült. Új enzimet (glükóz-dehidrogenáz) és ezüstelektródákat tartalmaz. Így kisebb vérmintából (csak 0,5 µl) pontosabb eredményt biztosít. A felbontás utáni eltarthatósága a duplájára nőtt. A tesztcsík felülete 40 százalékkal nagyobb lett, így sokkal könnyebben megfogható. Az új tesztcsík ára azonos a korábbival. TB támogatás tekintetében tájékozódjon a sejk.oep.hu oldalon.

Kiváló tesztcsíkhoz hasonlóan kiváló mérők is szükségesek. A MÉRYkék mérőcsalád már három taggal rendelkezik:

MÉRYkék 1000 – 1000, mert az utolsó 1000 mérés adatait képes rögzíteni a memóriájában, és ezzel az egyik legnagyobb kapacitású készülék a Magyarországon elérhetők között. Egyedülálló különleges tulajdonsága, hogy segít használójának a kezelőorvos számára nagyon fontos mérési párok létrehozásában úgy, hogy étkezés előtti mérést követően 120 perccel figyelmeztet az étkezés utáni mérés elvégzésére. Bekapcsoláskor azonnal aktiválódik a tesztcsík-megvilágítás, és csak egy darab AAA elem szükséges a működtetéséhez. Ára alacsonyabb, mint a MÉRY PLUSZ készüléké, mely korábban a MÉRY zászlóshajója volt. TB támogatás tekintetében tájékozódjon a sejk.oep.hu oldalon.

MÉRYkék 800 – a MÉRYkék 1000 készülék kistestvére, 800 mérésre kiterjedő kapacitású memóriával. Ez a készülék is rendelkezik az egyedülálló étkezés utáni figyelmeztetési képességgel. A tesztcsík-megvilágítás sem maradt ki belőle, és ez a készülék is csak egy darab AAA elemmel működik.

MÉRYkék 450 – egy egészen különleges egyedi megoldásnak köszönhetően rendkívül kisméretű és egyszerűen és stabilan rögzíthető a tesztcsíktubus fedelén, így biztosan nem marad otthon sem a tesztcsík, sem a mérő. Memóriájának kapacitása 450 mérés.

A MÉRYkék mérőcsalád valamennyi tagja alkalmas számítógépes adatkommunikációra. A letöltött adatok automatikus tárolása, feldolgozása, elemzése és bemutatása a cukorbetegvagyok.hu oldalon történik előzetes regisztrációt követően.

Az új MÉRYkék termékcsalád is pontosan MÉRY.

Szeretne közvetlenül értesülni az újdonságokról? Megrendelési információk

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta,
a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!