Illusztráció

Nyári táborok 2016

Edukáció Balatonfenyvesen

Idén augusztusban is eljutottunk a Juvenilis-Diab-Help Alapítvány jóvoltából Balatonfenyvesre, régi és új 1-es típusú diabéteszes sortársainkkal. A tábor negyed évszázados tapasztalatai alapján, előre megtervezett programokkal zajlott.

Az előző évekhez hasonlóan, mindennap részt vettünk edukációs oktatáson, ami segít, hogy felnőtt korunkban jó önmenedzselők legyünk. Dietetikai, diabetológiai, pszichológiai előadások voltak az oktatás programjában.

A kiváló helyszín lehetővé tette, hogy rengeteg élménnyel térjünk haza, fürdés a Balatonban, éjszakai akadályverseny, pingpong-bajnokság, röplabdameccsek, labdajátékok, tábortűz, esti koncert, közösségépítő programok és a mi kedvencünk, a light büfé, amelyet két sorstársunk kedvezményesen üzemeltetett.

Ebben a táborban az a remek, hogy a régi kapcsolatok megerősödnek és sok új barátság veszi kezdetét. Edukátoraink, sorstársaink sok tapasztalatot átadtak nekünk, ami segít a mindennapos nehézségek elfogadásában. Ebben az évben közel 50-en táboroztunk együtt, pihentünk és tanultunk.

Köszönjük, JDH és Pali bácsi! Jövőre ugyanitt találkozunk veletek!

Schirilla Hédiedukátor

Szeretne közvetlenül értesülni az újdonságokról? Megrendelési információk

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!