Beszélgessünk!

Felgyorsult világban élünk, eltűntek a távolságok, mindent el tudunk érni – azonnal. Az élet több területén szeretnénk egy időben sikereket elérni – azonnal. Vannak problémáink, amelyeket megoldunk – azonnal.
Ám mindenki találkozott már olyan problémával, amit valamiért nem tudott megoldani – azonnal. Csak vitte, vitte magával a problémát, az pedig egyre jobban nyomta a vállát. Mit szólna hozzá, ha azt mondanám: van lehetőség arra, hogy gyorsabban megoldja ezt a problémát is?

Tisztán emlékszem arra, amikor közölték velem gyermekem diagnózisát és azt, hogy a diabéteszt nem lehet kinőni, nem tudják meggyógyítani. Hirtelen össze akart omlani a világ körülöttem. Azt hittem, megőrülök a tehetetlenségtől és a kétségbeeséstől.

Majd hirtelen tudatosult bennem a fájdalom ködén át, hogy két lehetőségem van: 1. összeomlom, és majd lesz valami, 2. „beleállok a feladatba”, hiszen a gyerekemről van szó, az ő érdekei a legfontosabbak. A második lehetőség mellett döntöttem.

Szurikáta Alapítvány

www.szurikataalapitvany.hu

Számlaszám: 11710088-20002963

Kérjük segítse alapítványunk munkáját személyi jövedelemadójának 1%-os felajánlásával!
Adószámunk: 18524710-1-13

Nem volt könnyű az elején, de csináltuk a dolgunkat és beletanultunk. Most már bátran kijelenthetem: együtt élünk a feladattal (igen, nem problémával, feladattal). És jól csináljuk! Az első időszak elkerülhetetlen a fájdalommal, a félelemmel együtt. Szabad ebben az időszakban is támogatást, segítséget kérni!

Szeretettel meghívom egy beszélgetésre! Mi a célja ennek a beszélgetésnek? Csak öntől függ, egyszerűen ki szeretne mondani valamit, amit soha senkivel nem tudott megbeszélni? Szeretne dolgozni egy olyan dilemmán, amit valamiért nem tudott megoldani? Üljünk le, beszélgessünk!

Miben különbözik ez egy hétköznapi beszélgetéstől? Azonosítjuk a kérdést, és speciális módszertan segítségével, közösen megoldást találunk. Mindezt észrevétlenül!

A Szurikáta Alapítvány „Pszichológussal akarunk beszélni a diabéteszről” címet viselő programjának keretében 2017. november 1-jéig lehetősége nyílik egy ilyen beszélgetésre. A programban részt vevők létszáma korlátozott. A beszélgetések ingyenesek, egyetlen kérésünk, hogy az alapítvánnyal egyeztetett módon támogassa az alapítvány munkáját (például önkéntes munkával). Jelentkezni a szurikataalapitvany@gmail.com e-mail címen vagy az alapítvány weboldalán található űrlap kitöltésével lehet.

Legyen ön is a beszélgetőpartnerem!

Szakmáry Andráspszichológus, coach

Szeretne közvetlenül értesülni az újdonságokról? Megrendelési információk

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta,
a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!