Zöldséget a tányérra!

Pontosan tudjuk, hogy többet és többször kellene zöldséget ennünk, mert kiváló hatással vannak az egészségünkre. A CEOSZ szeretné elősegíteni, hogy minél többen, minél több és minél változatosabb módon illesszék be a zöldséget napi étkezéseik során, ezért az idei évre a fenti, Zöldséget a tányérra! címmel hirdette meg receptversenyét. Gondolatébresztőnek most testvérlapunk, a Diabetes állandó szerzője, Kard Éva receptjeiből válogattunk.

Illusztráció
Csicseriborsós csirkemáj

Kard Éva receptje

Csicseriborsós csirkemáj

1 adag tápanyagtartalma:
Energia Fehérje Zsír Szénhidrát
317 kcal 27 g 15 g 20 g
 Tovább
Céklás-almás vitaminsaláta

Kard Éva receptje

Céklás-almás vitaminsaláta

1 adag tápanyagtartalma:
Energia Fehérje Zsír Szénhidrát
137 kcal 4 g 6 g 15 g
 Tovább
 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!