Feltöltés dátuma: 2016.06.22.

Vaníliás meggyleves

1 adag tápanyagtartalma:
Energia Fehérje Zsír Szénhidrát
198 kcal 9,5 g 5,75 g 28 g

Hozzávalók 4 adaghoz:

A pudingport, a cukrot, a vanília kikapart magját és a fahéjat kb. 2 dl tejben elkeverjük, felöntjük a maradék tejjel és a vízzel, hozzáadjuk a meggyet, és állandóan kevergetve felforraljuk, néhány percig főzzük. Lehűtjük, leturmixoljuk, majd átszűrjük. Hidegen tejszínhabbal díszítjük, betétnek néhány szem friss magozott meggyet adunk hozzá.

További receptek:

A receptek kiötlője: Nagy Gyuláné Tajti Éva dietetikus, a fotókat Schäffer Ádám Dávid készítette.

Megjelent a hypertonia2016/1. számában

Szeretne közvetlenül értesülni az újdonságokról? Megrendelési információk

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta,
a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!