Feltöltés dátuma: 2023.12.05.

Design Management-díjat nyert a 77 Elektronika

A Magyar Formatervezési Tanács által meghirdetett elismeréssel a vállalat designtudatos szemléletét ismerte el a szakmai zsűri.

Illusztráció

A Magyar Formatervezési Tanács több mint tíz éve ismeri el a designmenedzsment-szemléletet kiválóan alkalmazó szervezeteket és vállalatokat. A testület által felkért szakmai zsűri értékelése alapján ezt az elismerést nyerte el 2023-ban a családi tulajdonban lévő 77 Elektronika Kft. A Dcont® vércukormérő termékcsaládot is fejlesztő és gyártó, 100 százalékban magyar cégcsoport négyfős vállalkozásként indult 1986-ban, de mára a magyar tulajdonú egészségipar egyik legnagyobb cégévé nőtte ki magát, több mint 700 embert foglalkoztat. Éves árbevételük 6–8 százalékát forgatják vissza minden évben fejlesztésekre, orvosdiagnosztikai termékeiket a világ 100 országába exportálják.

A díjat az idén 20. alkalommal megrendezett Budapest Design Hét programsorozat keretében vehette át a vállalat képviselője, Bayer Gábor fejlesztési igazgató.

A neves szakmai zsűri értékelésében kiemelte, hogy a 77 Elektronikának termékeivel a nemzetközi óriásvállalatok között kell helytállnia olyan piacon, ahol a folyamatos technológiai innováció alapvető elvárás. A cég nemcsak azért jár élen a hazai vállalkozások között, mert professzionális grafikai arculata, valamint annak fő színárnyalata szinte minden termékén és felületén megjelenik, hanem elsősorban azért, mert a design átfogó, stratégiai szintű alkalmazásával vezetői szinten, aktívan és tudatosan foglalkoznak a cégnél.

Illusztráció

A termékfejlesztésen túl ugyanez a stratégiai szintű designtudatosság jelenik meg a 77 Elektronika társadalmi felelősségvállalásában, a vállalati kultúra, a minőségpolitika, illetve a helyi közösségek építésében való felelős közreműködés területén is.

A vállalat korábban elnyerte már a Magyar Formatervezési Díjat és az Ipari Formatervezési Nívódíjat is.

BP

Megjelent a diabetes2023/5. számában

Rendelje meg a Diabetes című betegtájékoztató kiadványt, és féláron adjuk mellé a Diabetes különszámokat és a Hypertonia Magazint!
(Legfeljebb 3 db-ot)

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!