Feltöltés dátuma: 2023.02.20.

Szeged

Mit tegyek, hogy táncolhassak az unokáim lakodalmában?

Illusztráció

Nagy érdeklődés kísérte a szegedi világnapi rendezvényt, közel 100-an jöttek el. A résztvevőket köszöntötte Nagy Ildikó, az egyesület elnöke, majd a Senior Center új vezetője, dr. Tóth Ildikó idősügyi referens. A megnyitót dr. Holzinger Gábor szakvezető főorvos, egyesületünk szakmai vezetője tartotta.

Ezt követően színvonalas, remek előadást hallottunk dr. Kosár Klára belgyógyász-diabetológus szakorvostól „Mit tegyek, hogy táncolhassak az unokáim lakodalmában?” címmel. Eszes Dóra az Eszik Optika képviseletében tartott előadást, „Cukorbetegek szemfenéki szűrésének új lehetőségei” címmel. Bemutatkoztak a kiállítóink is: a Tottifon Hallásvizsgáló Szalon és a Kabaha Ortopéd Cipők gyártója, valamint a Gyógyszerész a háznál részéről dr. Jánossy Kinga vezető gyógyszerész.

Az állófogadás előtt még bemutatkoztak a társintézmények képviselői is, köztük partner szervezeteink, a Szabadkai Cukorbetegek Egyesülete és a makói sorstársaink, a Diabéteszesek Dél-alföldi Társulata.

Nagy Ildikó

Megjelent a diabetes2022/6. számában

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!