„Hagyományos” magyar konyha
Szeptember közepéig várták a recepteket, ötleteket a Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetségének pályázatára, ezúttal olyan főételek leírására írtak ki pályázatot, amelyekben megjelenik egy, a hagyományos magyar konyhára jellemző sajátosság. Most a legjobbnak ítélt 24 receptből válogattunk.
Bíró Sára receptje
Szerző: Bíró Sára
1 adag tápanyagtartalma: |
Energia |
Fehérje |
Zsír |
Szénhidrát |
719 kcal |
50 g |
35 g |
49 g |
Tovább
Buzásné Jusztina receptje
1 adag tápanyagtartalma: |
Energia |
Fehérje |
Zsír |
Szénhidrát |
248 kcal |
22 g |
31 g |
10 g |
Tovább
Kard Éva receptje
1 adag tápanyagtartalma: |
Energia |
Fehérje |
Zsír |
Szénhidrát |
355 kcal |
16 g |
12 g |
43 g |
Tovább
Szekeres Lajosné receptje
1 adag tápanyagtartalma: |
Energia |
Fehérje |
Zsír |
Szénhidrát |
300 kcal |
30 g |
12 g |
17 g |
Tovább
A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!