„Hagyományos” levesek

A Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetsége idei receptversenyének felhívása apropóján gondolt újra néhány levest Kovács Bence fiatal szakács barátunk. Idén a hagyományos magyar konyha ízeinek megtartása mellett, a hozzávalók és elkészítés módjának újragondolásával érdemes pályázni. Ezek a fogások biztosan terítékre kerülnek majd a szervezet rövidesen induló „Ízműves élménykonyha” programjában is.

„Hagyományos” levesek

Lestyános csorbaleves

1 adag tápanyagtartalma:
Energia Fehérje Zsír Szénhidrát
316 kcal 17 g 21 g 15 g
 Tovább

„Hagyományos” levesek

Zöldborsóleves teljes kiőrlésű galuskával

1 adag tápanyagtartalma:
Energia Fehérje Zsír Szénhidrát
228 kcal 11 g 6 g 32 g
 Tovább

„Hagyományos” levesek

Zöldségkrémleves kakukkfüves pirított dióval

1 adag tápanyagtartalma:
Energia Fehérje Zsír Szénhidrát
195 kcal 44 g 13 g 14 g
 Tovább
 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!