„Hagyományos” levesek
A Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetsége idei receptversenyének felhívása apropóján gondolt újra néhány levest Kovács Bence fiatal szakács barátunk. Idén a hagyományos magyar konyha ízeinek megtartása mellett, a hozzávalók és elkészítés módjának újragondolásával érdemes pályázni. Ezek a fogások biztosan terítékre kerülnek majd a szervezet rövidesen induló „Ízműves élménykonyha” programjában is.
„Hagyományos” levesek
1 adag tápanyagtartalma: |
Energia |
Fehérje |
Zsír |
Szénhidrát |
316 kcal |
17 g |
21 g |
15 g |
Tovább
„Hagyományos” levesek
1 adag tápanyagtartalma: |
Energia |
Fehérje |
Zsír |
Szénhidrát |
228 kcal |
11 g |
6 g |
32 g |
Tovább
„Hagyományos” levesek
1 adag tápanyagtartalma: |
Energia |
Fehérje |
Zsír |
Szénhidrát |
195 kcal |
44 g |
13 g |
14 g |
Tovább
A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!