A sárgabarackot alaposan megmossuk, kimagozzuk és negyedeljük. A vízből és édesítőszerből híg szirupot főzünk. A befőttesüveget forró vízben fertőtlenítjük, majd beletesszük a rozmaringot és a sárgabarackot. Ha teleraktuk, felöntjük a sziruppal, letakarjuk a befőzőfóliával és a fedelét ráhúzva, fejjel lefelé dunsztoljuk vastag paplanban, míg ki nem hűl.
Rendelje meg a Diabetes című betegtájékoztató kiadványt, és féláron adjuk mellé a Diabetes különszámokat és a Hypertonia Magazint! (Legfeljebb 3 db-ot)
A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét! A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!