Feltöltés dátuma: 2021.05.25.

Kovács Bence receptje

Kesudiós, olívás tonhalkrém

Kesudiós, olívás tonhalkrém
Kesudiós, olívás tonhalkrém
1 adag tápanyagtartalma:
Energia Fehérje Zsír Szénhidrát
111 kcal 12 g 5 g 3 g

Hozzávalók 4 adaghoz

  • 185 g tonhalkonzerv sós lében,
  • 100 g natúr joghurt,
  • 20 g zöld magozott olívabogyó,
  • 20 g sótlan kesudió,
  • só,
  • bors.

A lecsepegtetett tonhalat a kesudióval, olívabogyóval, joghurttal, sóval és frissen őrölt borssal botmixer vagy turmix segítségével alaposan összepépesítjük. Mártogathatjuk friss zöldségdarabokkal, vagy kenhetjük teljes őrlésű kenyérre, péksüteményre.

Megjelent a diabetes2021/2. számában

Rendelje meg a Diabetes című betegtájékoztató kiadványt, és féláron adjuk mellé a Diabetes különszámokat és a Hypertonia Magazint!
(Legfeljebb 3 db-ot)

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!