Sportos Cukros ősz II.

Előző számunkban a Sportos Cukorbetegek Egyesülete változatos őszi programjainak csak egy részét volt lehetőségünk bemutatni, ígéretet tettünk a folytatásra. Most a Spar Maratonra tekinthetünk vissza részletesen felnőtt és gyermek szemszögből is, s jó látni, ahogy Patrik szurkolt Nórinak az első klasszikus maratonján. Az SCE őszi tevékenységét a novemberi Diabétesz Világnap rendhagyó megszervezésével zárta.

Illusztráció

Sportos Cukorbetegek Egyesülete

www.sportoscukros.hu
facebook.com/sportoscukros

Kérjük támogassa munkánkat adományával!

A maraton

A maraton

Halálosan izgultam a maraton előtt, és bár sokan mondták, hogy futottunk mi már ennél többet is (augusztus végén vettünk részt a Spartan Ultra versenyen Csehországban a férjemmel), de nem futottunk ennyit, mert ott gyalogoltunk is és megálltunk az akadályoknál. A maraton előtt az edzők azt javasolták, legyünk kiéhezve a futásra. Ez sikerült, azon a héten igyekeztünk pihenni.

 Tovább
Turbó Patrik a maratonon

Turbó Patrik a maratonon

Nemrég múlt 5 éve, hogy Turbó Patrik és mi új élethelyzetbe csöppentünk és megtanultunk együtt élni az 1-es típusú diabétesszel. Már nagyon az elején elhatároztuk, hogy ebből a helyzetből megpróbálunk erőt meríteni, felállni és menni tovább úgy, hogy Patrik minden szempontból teljes életet tudjon élni, mint bármelyik másik egészséges kortársa. De ezen túl arra is kísérletet teszünk, hogy a saját példánkon keresztül másoknak is erőt adjunk és segítsünk, ezért született meg Turbó Patrik, és ezért csatlakozott a feleségem a Sportos Cukorbetegek Egyesületének csapatához.

 Tovább
Sportos Cukros Világnap

Sportos Cukros Világnap

Az elmúlt években hatalmas előadótermekben, tornacsarnokban ünnepeltük a diabétesz világnapját…
 Tovább
 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!