Az egész tojásokat habosra keverjük az eritrittel, majd hozzáadjuk a joghurtot és a rumot. A lisztet összekeverjük a sütőporral, jól összedolgozzuk a kettőt. Fél órát pihenni hagyjuk. Bő, forró olajban kisütjük, papírtörlőn leitatjuk az olajat. Teáskanállal szaggathatjuk az olajba. Pár perc alatt barnára sül.
Rendelje meg a Diabetes című betegtájékoztató kiadványt, és féláron adjuk mellé a Diabetes különszámokat és a Hypertonia Magazint! (Legfeljebb 3 db-ot)
A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét! A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!