Feltöltés dátuma: 2020.04.21.

Gyere és fuss velünk!

Mint minden évben, idén is a Sportos Cukorbetegek Egyesülete azon kevés kiállítók közé tartozhat, akik saját sátorral jelenhetnek meg Budapest egyik legnagyobb futóversenyén, a Telekom Vivicittán. Ez hatalmas kitüntetés számunkra, hiszen ez is bizonyítja, hogy mi képviseljük a diabéteszesek közösségét a legnagyobb számban.

Illusztráció

A diabéteszes gyermeket nevelő szülők és a diabos fiatalok, felnőttek közül is egyre többen ismerik fel: az 1-es típusú cukorbetegség menedzselésében az inzulinterápia, a betartott és fegyelmezett diéta, a vércukor-önellenőrzés három pillére mellett majdhogynem elengedhetetlen az életmód részét képező rendszeres testmozgás.

Már a tavaszra készülve a Sportos Cukorbetegek Egyesülete (SCE) ezért most közös futásra hív benneteket: a BSI által szervezett április 4-5-ei Vivicittára. Nem csupán verseny ez, de családi, közösségi program, futófesztivál és nem utolsósorban lehetőség Budapest legszebb részeinek megismerésére.

Szombaton az úgynevezett fesztiváltávokat rendezik:

  • Gyaloglás – egyéni 2400 m
  • Családi Futás – 940 m
  • Minicittá Futás – egyéni 2400 m
  • 3 fős váltó – 6000 m

Vasárnap a hosszabb távok versenye következik:

  • 10 km
  • félmaratoni váltó párban/trióban
  • egyéni félmaraton

Nevezz velünk!

A szombati távokra csoportosan nevezünk, így kedvezményes árat kapunk és külön futamban indulunk. Csak akkor van lehetőség együtt futni, ha velünk együtt neveztek! A vasárnapi nevezéseket egyénileg kell intéznetek.

Ha van kedvetek egy fantasztikus hétvégét együtt tölteni a Margitszigeten, gyertek!

Kövesd az eseményt a Facebook-oldalunkon is!

Az SCE 2020. évi legfontosabb rendezvényei

DiabAkadémia
május 23.

Nyári Sportos Cukros Találkozó
június 27., Agárd

Családi Hétvége
július 24–26., Zánka

Sportos Cukros Edzőtábor
október 2–4.

sportoscukros.hu - facebook.com/sportoscukros

Megjelent a diabetes2020/1. számában

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!