Nem konkurensek, hanem barátok vagyunk

Diabéteszegyesületek Győrben és Sopronban

Idén új sorozatot indítunk útjára, amelyben a hazai diabéteszegyesületeket, klubokat szeretnénk bemutatni, s rajtuk keresztül a bennük rejlő lehetőségeket. Lesznek közöttük olvasóink számára régi ismerősök, de olyanok is, akik a szervezési munka mellett eddig kevesebbet írtak magukról, nem éltek a „PR” lehetőségével. Hasznos információkat tudnak nyújtani a hozzájuk forduló diabéteszeseknek, s talán érdemes megismerniük egymás munkáját is: egy-egy jó ötlet inspirálhat más szervezeteket.

Győr-Moson-Sopron Megyei Diabetes Egyesület

Nem konkurensek, hanem barátok vagyunk

Győr-Moson-Sopron Megyei Diabetes Egyesület

Szerző: Módos Anikó

A cukorbeteg sorstársakat tömörítő, őket támogató szervezeteket bemutató sorozatunkban elsőként a Győr-Moson-Sopron Megyei Diabetes Egyesület szimpatikus, rendkívül agilis és segítőkész elnökét, Venesz Lászlót (aki lapunk szerkesztőbizottságának is tagja) kérdeztem múltról, jelenről, terveikről, céljaikról és örömeikről.

 Tovább
Soproni Cukorbetegek Egyesülete

Nem konkurensek, hanem barátok vagyunk

Soproni Cukorbetegek Egyesülete

Szerző: Módos Anikó

A Soproni Cukorbetegek Egyesületének „mozgatórúgóját”, elnök asszonyát, Nagy Andrásné Katit évtizedek óta jól ismerem. Fáradságot nem kímélve intéz, segít, ötletel, megoldást talál. Hihetetlen energiával áll a diabéteszesek mellett, s arra is mindig van ideje, energiája, hogy lelki segítséget nyújtson a rászorulóknak. Több évtizede tartó ismeretségünk okán engedtessék meg, hogy ahogy mindig, most is tegezzük egymást!

 Tovább
 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!