Feltöltés dátuma: 2019.07.20.

Sportos cukros tavasz

Pozsonyi diabéteszes röplabdabajnokság

Illusztráció

Ismét külföldön jártunk, ha nem is olyan messze, mint tavaly, amikor Olaszországban voltunk kerékpáros- és futóversenyen, most egy röplabdabajnokságon vettünk részt Pozsonyban.

Kezdésként a tavalyi bajnokkal játszottunk egy szorosnak nem mondható meccset. Összeszokott, erős csapat volt, nálunk jóval idősebb és tapasztaltabb játékosokkal, ráadásul a bíró is igencsak részrehajló volt.

A nehéz kezdés után végül 5. helyen végeztünk, nem lettünk utolsók.

Késő délután kissé fáradtan, de lelkesen vettük nyakunkba a várost, ahol sokan most jártunk először. Gyönyörű a vár és a belváros is, érdemes meglátogatni! Köszönjük, hogy ott voltatok, játszottatok, szurkoltatok, szállítottátok a csapatot és megmutattátok a várost! A Sportos Cukorbetegek Egyesülete részvételét a Méry Kék támogatta. Reméljük, lesz folytatás!

ME

Megjelent a diabetes2019/3. számában

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!