Feltöltés dátuma: 2019.03.09.

Ismerje meg az Accu-Chek vércukormérők legújabb tagját!

Tudta? Létezik kényelmes vércukormérés!

A Roche Diabétesz Üzletág új termékkel bővíti portfólióját; a februártól bevezetésre került legújabb vércukormérő családtag Accu-Chek Instant néven található meg a patikákban. Az új készüléket kifejezetten ajánljuk mindazon felhasználóknak, akik nyitottak a technikai újdonságok és a mobilalkalmazások iránt, illetve nagyon gyors és egyszerűen használható készülékre vágynak.

Illusztráció

Hogyan könnyíti meg a készülék a vércukormérést?

A rendkívül esztétikus és letisztult készülék akár egy kis zsebben is elfér, a háttérmegvilágításnak köszönhetően kijelzője könnyen leolvasható, a mérés pedig kevesebb mint 4 másodperc alatt történik. Nagyon egyszerű navigálni a menüben, hiszen a mérő összesen egy gombbal rendelkezik.

A készülék egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy céltartomány-kijelzővel rendelkezik, így a kisebb gyermekek számára is könnyen értelmezhető módon mutatja meg a vércukorszintet: színskálán jelzi, ha az érték magas (kék színű tartomány), megfelelő (zöld színű tartomány) vagy alacsony (piros színű tartomány), sőt a céltartomány teljesen személyre szabható, így az orvosi konzultációt követően egyéni tartományokat állíthatunk be rajta.

Nincs többé szükség kézzel vezetett vércukornaplóra!

Az Accu-Chek Instant képes kommunikálni az okostelefonokkal is. Nem kell IT-gurunak lennünk ahhoz, hogy könnyedén párosítsuk Bluetooth-kapcsolattal a készüléket a Diabétesz Kontroll Program nevű applikációhoz, így automatikusan beolvashatjuk a mért vércukoreredményeinket, amelyeket később is bármikor visszakereshetünk. Az applikáció grafikonos és táblázatos formában is eltárolja a vércukorértékeket.

A DKP (Diabétesz Kontroll Program) mobilalkalmazás elérhető a Google Play és az App Store platformokon. Ezen felül a mérő USB-kábellel laptophoz vagy számítógéphez is csatlakoztatható. Ehhez csupán a vercukormeres.hu oldalon található Accu-Chek Smart Pix szoftver letöltése szükséges az ön által használt eszközre.

Azokra is gondoltunk, akik már „összeköttetésben” vannak a kezelőorvosukkal! Az Accu-Chek Connect Online diabétesz-menedzsment rendszeren keresztül (www.accu-chekconnect.com) ugyanis ön kizárólagos hozzáférést adhat kezelőorvosának a saját vércukorértékeihez.

Mindhárom adatletöltő megoldás ingyenesen elérhető, és hasznos segítséget nyújthat a cukorbetegek önmenedzselésében.

Végül, de nem utolsósorban az Accu-Chek Instant vércukormérő az új technológiának köszönhetően túlteljesítette a nemzetközileg elismert ISO (15 197:2013 / EN ISO 15 197:2015) szabványt.

Videoklip

Egyedülálló módon, a bevezető kampány egyik elemeként készült egy fiatalokhoz szóló zenei videoklip is.

A dal szerzőjének és előadójának, Czutor Zoltánnak családjában ugyan nincs cukorbeteg, ő mégis nagyon lelkesen vállalta a közös munkát, hiszen maga is öt gyermek édesapja, így szívesen áll olyan ügy szolgálatába, ahol gyerekekhez, fiatalokhoz szólhat. A klip már megtekinthető a Mérd az életed(!) Face­book-oldalon: fb.com/diabvilag.

Nem lehet eléggé hangsúlyozni a cukorbetegség lehetséges szövődményeinek súlyosságát és a rendszeres önellenőrzés fontosságát, így a Roche Diabétesz Üzletág az új Accu-Chek Instant vércukormérő készülék bevezetésével továbbra is folytatni kívánja a cukorbetegek mindennapi életének megkönnyítését és támogatását.

SAN

Megjelent a diabetes2019/1. számában

Rendelje meg a Diabetes című betegtájékoztató kiadványt, és féláron adjuk mellé a Diabetes különszámokat és a Hypertonia Magazint!
(Legfeljebb 3 db-ot)

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!