Feltöltés dátuma: 2019.03.09.

Receptek a múltból

Joghurtleves

1 adag tápanyagtartalma
Energia Fehérje Zsír Szénhidrát
140 kcal 8 g 7 g 11 g

Hozzávalók 4 adagoz:

  • 8 dl natúr joghurt
  • 10 dkg kígyóuborka
  • 1 cs. friss kapor
  • 1 késhegynyi bors
  • 1-2 gerezd fokhagyma

A joghurtot jól lehűtjük és egy tálban simára keverjük. Az uborkát lereszeljük, a kaprot apróra vágjuk. A joghurtba belekeverjük az uborkát, a kaprot, sóval, borssal és szétnyomott fokhagymával fűszerezzük. Hidegen tálaljuk.

További receptek:

Megjelent a diabetes2019/1. számában

Rendelje meg a Diabetes című betegtájékoztató kiadványt, és féláron adjuk mellé a Diabetes különszámokat és a Hypertonia Magazint!
(Legfeljebb 3 db-ot)

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!