Feltöltés dátuma: 2019.03.09.

Receptsarok

Afrika konyhája

Illusztráció

A hagyományos afrikai élelmiszerek a helyi gyümölcsök, zöldségek, hús, gabona és a tej. A tradicionális afrikai konyhára jellemző a nyílt tűzön főzés. Közvetlenül a tűz fölé rakták az edényt, amiben húst sütöttek, fűszerekkel és valamilyen gabonából álló körettel tálalták. Szubszaharai Afrika konyhája változatos fűszereket használ és sokszínű, ahogy a népesség is rendkívül sok kultúrából áll.

A helyi gyümölcsök, zöldségek és fűszerek nagy része hazánkban nem beszerezhető, de az összeállításhoz olyan recepteket választottunk, amelyek összetevői itthon is elérhetők.

Megjelent a diabetes2019/1. számában

Rendelje meg a Diabetes című betegtájékoztató kiadványt, és féláron adjuk mellé a Diabetes különszámokat és a Hypertonia Magazint!
(Legfeljebb 3 db-ot)

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!