Feltöltés dátuma: 2018.11.24.

Receptsarok – Különkiadás

Mangó-avokádó salsa

fotó Körmendi Imre

fotó Körmendi Imre

1 adag tápanygtartalma:
Energia Fehérje Zsír Szénhidrát
295 kcal 5 g 18 g 26 g

Hozzávalók 2 adaghoz:

A pácléhez összekeverjük a limelevet, a szójaszószt, olívaolajat, édesítőszert, a sót és a borsot. Az uborkát alaposan megmossuk, és héjastul vékony karikákra gyaluljuk. Az újhagymát is karikázzuk. Az avokádót, a kaliforniai paprikát, a chilit és a mangót apró kockákra vágjuk. A páclevet összekeverjük az aprított zöldségekkel, megszórjuk szezámmaggal, mogyoróval és az apróra vágott fűszerekkel.

Kudron Emese Eszter receptje

További receptek a rovatban

Megjelent a diabetes2018/5. számában

Szeretne közvetlenül értesülni az újdonságokról? Megrendelési információk

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta,
a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!