Feltöltés dátuma: 2017.12.13.

Zöldbabos pulykaragu

Illusztráció
1 adag tápanygtartalma:
Energia Fehérje Zsír Szénhidrát
242 kcal 27 g 10 g 9 g

Hozzávalók 4 adaghoz:

  • 40 dkg pulykamellfilé
  • 50 dkg zöldbab (mirelit)
  • 4 ek. olaj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 db csilipaprika
  • őrölt bors

A megmosott pulykahúst kockákra vágjuk. Teflonserpenyőben kevés olajon a húst kevergetve átpirítjuk. Sóval, borssal, zúzott fokhagymával ízesítjük. A zöldbabot felengedés nélkül hozzátesszük, és kevergetve puhára pároljuk. Forrón tálaljuk. Kevés felaprított csilipaprikát tehetünk bele.

További téli receptek

Megjelent a diabetes2017/6. számában

Rendelje meg a Diabetes című betegtájékoztató kiadványt, és féláron adjuk mellé a Diabetes különszámokat és a Hypertonia Magazint!
(Legfeljebb 3 db-ot)

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!