Feltöltés dátuma: 2017.05.02.

Accu-Chek Vevőszolgálati Pontok

Kiemelt szolgáltatás

A Roche (Magyarország) Kft. Diabétesz Üzletága fontos küldetésének tartja, a cukorbetegséggel élők mindennapjainak megkönnyítését és az ügyfeleinek nyújtott szolgáltatások bővítését. Ezt a célt szem előtt tartva 2016-ban olyan patikák kerültek országosan kiválasztásra, ahol ún. Accu-Chek Vevőszolgálati Pontok létesültek. A felkészült patikai személyzet szakszerű tanácsadást nyújt az Accu-Chek vércukormérő készüléket használó ügyfelek számára, törekedve arra, hogy a vásárlók maximális elégedettséggel távozzanak, legyen szó akár a készülékkel kapcsolatos tudnivalók vagy a használat bemutatásáról, illetve tanácsadásról.

Honnan ismerheti meg az Accu-Chek Vevőszolgálati Pontokat?

A programban részt vevő patikák jól látható ajtómatricával jelzik ezt az ön számára, a patikában kihelyezett állványon pedig megtalálja a legújabb akciókat és tájékoztató füzeteket.

A programban részt vevő gyógyszertárak az alábbi szolgáltatásokkal állnak az Accu-Chek vércukormérő készüléket használók rendelkezésére:

  • készülékek működésének bemutatása és betanítás,
  • vércukor-önellenőrzésre szolgáló program edukációja (360° View Átfogó Vércukorszint-értékelő Rendszer),
  • ingyenes működésellenőrzés/kontrollmérés elvégzése,
  • garanciális készülékcsere lebonyolítása,
  • tanácsadás,
  • folyamatos kedvezmények.

Amennyiben Accu-Chek készüléket használ, ismerje meg és látogasson el az önhöz legközelebbi Accu-Chek Vevőszolgálati Pontba!

Bővebb információ és online patikakereső: www.vercukormeres.hu

Ingyenesen hívható zöldszám:
06 (80) 200-694

Megjelent a diabetes2017/2. számában

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!