Feltöltés dátuma: 2017.03.18.

Fejér Megyei Cukorbetegek Egyesülete

25 évesek lettünk!

Illusztráció

Bensőséges, megható ünnepségre invitálta tagságát a Fejér Megyei Cukorbetegek Egyesülete, negyedszázados jubileumunkat ünnepeltük tavaly év végén. Karácsonyi műsorral kezdődött az összejövetel, majd szeretetvendégség keretei között adtuk át ajándékainkat tagjainknak.

Jelenlétükkel megtiszteltek bennünket a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktatókórház orvos-igazgatója, dr. Reiber István és dr. Balsay István főorvos úr, szakmai segítségüket ezúton is köszönjük, Östör Annamária Egészségügyi és Sporttanácsnok, akinek támogatására szintén számíthatunk. Jelen voltak a dietetikus szakasszisztensek, akik biztos háttérként állnak mögöttünk.

Egyesületünk elnöke, Kovács Ilona röviden összefoglalta az elmúlt 25 év tevékenységét. Szavait idézve „Csipkerózsika-álmából” élesztettük újjá 3 éve Balsay doktor biztatására a mára aktív életét élő egyesületet. Azért, hogy ezt megtehettük, köszönet illeti Kapronczainé H. Zsuzsannát, aki a passzív időkben is ügyelt arra, hogy az egyesület „életben” maradjon.

Vendégeink értékes hozzászólásaiból ismét világossá vált számunkra, hogy a terápia megválasztása mellett nagyon fontos a mi együttműködésünk. A jó közösségformáló erőn kívül ebben is segítségünkre vannak a rendszeres találkozásaink. Figyelünk egymásra, megosztjuk tapasztalatainkat, igyekszünk egészségesebben élni, mert „Együtt erősebbek vagyunk!”

Ezek tudatában indult kis közösségünk az asztalok felé, hogy megkóstoljuk a finomságokat, amelyeket szívünk teljes szeretetével készítettünk egymásnak.

Tóth Évaaz FEMECE titkára

Megjelent a diabetes2017/1. számában

Rendelje meg a Diabetes című betegtájékoztató kiadványt, és féláron adjuk mellé a Diabetes különszámokat és a Hypertonia Magazint!
(Legfeljebb 3 db-ot)

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!